Seleccionar página

Avís Legal

DADES DEL TITULAR DEL LLOC WEB

Per a donar compliment al que s’estableix en la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), a continuació s’indiquen les dades d’informació general del lloc web ceresserviciosinformaticos.com:

La titularitat del present lloc web pertany a:

Marta Masclans Vales, d’ara endavant MASCLANS SARRIÀ

NIF: 38100950R
Domicili social: Avenida Reina Elisenda de Moncada, 8 (Mercado de Sarria SN, Parada 15-17)
08034 Barcelona

Email: hola@masclanssarria.com

FINALITAT DEL LLOC WEB
L’objectiu d’aquest lloc és oferir informació sobre els nostres productes i serveis de peixateria que oferim a la parada del Mercat de Sarrià.

CONDICIONS D’ÚS DEL LLOC WEB

Propietat intel·lectual i industrial

El present lloc web, incloent a títol enunciatiu però no limitatiu la seva programació, edició, compilació, dissenys, logotips, text i/o gràfics, bases de dades, marques són propietat del responsable d’aquest lloc web, trobant-se protegits per la normativa nacional i internacional sobre propietat intel·lectual i industrial. L’accés al lloc web no li atorga cap dret de propietat sobre aquests.

Els continguts, textos, fotografies, dissenys, logotips, imatges, codis font i, en general, qualsevol creació intel·lectual existent en aquest lloc, així com el propi lloc en el seu conjunt, estan protegits com a drets d’autor per la legislació en matèria de propietat intel·lectual.

MASCLANS SARRIÀ és titular dels elements que integren el disseny gràfic del lloc web, els menús, botons de navegació, el codi HTML, els textos, imatges, textures, gràfics i qualsevol altre contingut del lloc web o, en qualsevol cas disposa de la corresponent autorització per a la utilització d’aquests elements. El contingut disposat en el lloc web no podrà ser reproduït ni en tot ni en part, ni transmès, ni registrat per cap sistema de recuperació d’informació, en cap forma ni en cap mitjà, tret que es compti amb l’autorització prèvia, per escrit de MASCLANS SARRIÀ

Protecció de dades de caràcter personal

MASCLANS SARRIÀ, Responsable del Tractament amb seu a Avenida Reina Elisenda de Moncada, 8 (Mercado de Sarria SN, Parada 15-17) 08034 Barcelona. NIF: 38100950R. Email: hola@masclanssarria.com

A continuació, l’informem sobre el tractament que realitzem de les dades recaptades a través del nostre lloc web:

Contacte:

Categories de dades
Les dades que li sol·licitem són merament identificatius i de contacte.

Finalitat i base legal
La finalitat del tractament és atendre el dubte o consulta que ens formuli, així com remetre-li la informació sol·licitada sobre els nostres productes. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment que atorga en remetre la seva sol·licitud, que podrà revocar en qualsevol moment contactant amb nosaltres per qualsevol dels mitjans que posem a la seva disposició.

Destinataris
No se cedeixen dades a tercers, excepte obligació legal.

Transferències internacionals de dades
S’utilitza el xat de WhatsApp Business, per la qual cosa és possible que es transfereixin dades als Estats Units, en virtut de les Clàusules Contractuals Tipus que inclouen les Condicions d’Ús d’aquesta aplicació.

Termini de conservació
Les dades recaptades seran conservats durant el termini necessari per a atendre la seva sol·licitud i fins que revoqui el seu consentiment.

Formulari per a botiga en línia:

· Categories de dades

Les dades que li sol·licitem són merament identificatius i de contacte.

· Finalitat i base legal

La finalitat del tractament és obtenir més informació sobre el seu projecte per a adaptar el treball a les seves necessitats. La base legal per a això és l’aplicació de mesures precontractuals i el compliment d’obligacions contractuals.

· Destinataris

No se cedeixen dades a tercers, excepte obligació legal.

· Transferències internacionals de dades

No es realitzen.

· Termini de conservació

Les dades recaptades seran conservats durant el termini necessari per a prestar-li el servei i atendre possibles responsabilitats legals.

 

Exercici de drets

Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat de les seves dades, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, quan procedeixin, enviant un e-mail a l’adreça de correu electrònic a dalt indicada o mitjançant carta dirigida a l’adreça també exposada anteriorment.

En cas que consideri que existeix alguna vulneració del seu dret a la protecció de dades per part de MASCLANS SARRIÀ, pot presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).

 

Cookies

Llegeixi la nostra Política de Cookies punxant aquí.

Enllaços a pàgines de tercers

En cas d’existir enllaços a llocs web de tercers, informem l’usuari que passarà a estar regit pels termes i condicions d’aquests llocs web i que MASCLANS SARRIÀ no assumeix cap responsabilitat sobre els continguts als quals s’accedeixi mitjançant aquests enllaços.

A través d’aquesta secció volem informar els usuaris de les polítiques d’ús i tractament de dades que fem en les xarxes socials en les quals tenim presència (Instagram), quan un usuari és seguidor de la nostra empresa, autoritza que les seves dades personals els utilitzem únicament en aquestes plataformes per a la gestió de la nostra pàgina o perfil i de les comunicacions que mantinguem de manera bidireccional amb els nostres seguidors a través del xat, missatges o altres mitjans de comunicació que permeti cada xarxa social.

No obstant això, aquest tractament estarà subjecte a les polítiques de privacitat d’aquestes xarxes socials. En fer-se seguidor del nostre perfil o pàgina tindrem accés al llistat de membres o seguidors que s’han unit a nosaltres. També volem informar que quan un usuari es fa seguidor, les notícies que publiquem podrien aparèixer també en el seu mur i que si fa comentaris en el nostre, serà accessible pels altres seguidors tant el seu comentari com el nom del seu perfil i, en el seu cas, la fotografia que tingui en aquest. En tot cas, és responsabilitat de l’usuari l’ús que faci de la xarxa social.

No utilitzarem les dades personals dels usuaris per a finalitats diferents a les assenyalades en paràgrafs anteriors ni per a enviar-los informació a través d’un entorn diferent de la xarxa social.

Respecte als seus drets en matèria de protecció de dades, haurà de dirigir-se al proveïdor de la xarxa social en cas que vulgui exercitar algun dret d’aquest tipus. No obstant això, poden donar-se de baixa de la nostra pàgina o perfil en qualsevol moment.

 

Modificacions del present Avís Legal i Política de Privacitat

MASCLANS SARRIÀ es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en el lloc web, de la configuració i presentació d’aquest i de les condicions d’accés quan ho cregui oportú.