Seleccionar página

qui som

professionals com de la familia

Marta Masclans

la que talla el bacallà

Soc la Marta Masclans, part de la cinquena generació dels Masclans que, seguint amb la tradició familiar iniciada fa quasi 150 anys, he continuat tractant, elaborant i venent bacallà.

L’any 1987 la botiga del mercat de Sarrià va ser inaugurada. Des de llavors, m’he esforçat en oferir la millor qualitat en bacallà i menjar cuinat artesanalment.

L’any 2007, amb la renovació del mercat de Sarrià, vaig ampliar la botiga adaptan-la a les noves necessitats dels clients. A dia d’avui, continuem treballant per arribar al millor nivell de qualitat en els nostres productes, resultat de l’experència apresa amb la meva família, amb la voluntat de donar el millor servei possible.

L’equip

darrera del mostrador

Tot l’equip de Masclans ens esforcem per donar-te una atenció personalitzada, quan vinguis a la parada trobaràs un tracte familiar i directe, que t’ajudarà a resoldre els teus dubtes del dia a dia.

Quan no hi siguis, també estarem treballant per tu, perquè remullarem i cuinarem el bacallà amb la mateixa cura de sempre, per tal que ho tinguis preparat quan arribis.

De la mar a la taula

01.

Origen

El bacallà és salvatge (no piscifactoria) d’aigües fredes, profundes i fosques.

02.

Curació

Pescat salat i assecat durant un periode de 6 mesos.

03.

Selecció

Seleccionem les millors remeses, mides, i categories.

04.

Preparació

Tallem i remullem el bacallà sec de forma artesanal.

Molt aprop teu

Posa’t en contacte amb nosaltres sempre que vulguis, ja sigui per fer-nos una comanda o per qualsevol consulta en que et poguem ajudar.

Escriu-me

hola@masclanssarria.com

truca'm

 932 056 989

o millor, vine al mercat!

Mercat de Sarrià. Parades 15, 16 i 17